Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2018

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

Az Európai Bizottság 2017. április 3-án bejegyezte a Minority Safe Pack-ot, a Nemzeti Kisebbségvédelmi  Kezdeményezést .

A kezdeményezés képviselői arra kérik az EU-t, hogy javítsa a nemzeti és nyelvi kisebbségekhez tartozó személyek védelmét, és erősítse az Unió kulturális és nyelvi sokszínűségét, fogadjon el jogi aktusokat a nemzeti és nyelvi kisebbségekhez tartozó személyek védelmének javítása, valamint az Unió kulturális és nyelvi sokszínűségének megerősítése céljából.

Ez a határon túli magyarság számára rendkívüli jelentőséggel bír, ezért tisztelettel kérik, hogy támogassák ezt a kezdeményezést. Erdélyben közel 300.000 aláírás gyűlt össze, de ez nem elegendő, ahhoz, hogy az EU-ban érdemben tárgyalják 1.000.000 támogató aláírás szükséges.

A támogató ív a www.jogaink.hu oldalon aláírható elektronikusan, illetve a papíralapú ív is elérhető ugyanitt. Január végétől elérhetővé válik a kezdeményezés aláírásgyűjtő íve és egy ingyenes válaszboríték a Magyar Posta hivatalaiban.

Köszönet minden egyes aláírásért, minden támogatásért!

Részletek a csatolmányban:

Csatolmányok nevei:
FájlLeírás
Fájl letöltése (kisebbsegvedelem.pdf)kisebbsegvedelem.pdf 
Ma 2018. október 15., hétfő, Teréz napja van.

Akadálymentes honlap

Látogatóink 2011.12.30. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa549
mod_vvisit_counterTegnap621
mod_vvisit_counterEzen a héten549
mod_vvisit_counterMúlt héten6780
mod_vvisit_counterA hónapban15155
mod_vvisit_counterMúlt hónapban35770
mod_vvisit_counterÖsszesen2072206

Jelenleg: 31