Budakeszi Járás

Hulladéknaptár 2018

Ön szerint melyik Budakeszi Önkormányzatának legfontosabb feladata?
 

BUDAKESZI AMATŐR ASZTALITENISZ SPORTEGYESÜLET

Székhelye: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Az Egyesület elnöke: Pósfai Gábor


Az Egyesület célja: az asztalitenisz sportág népszerűsítése, asztaliteniszezési lehetőség biztosítása amatőr szinten a Budakeszin élő gyermekek valamint a lakosság részére, a sportági tevékenységbe nem egyesületi tagok bevonása megismertetés céljával.

Tevékenysége: az asztalitenisz sporttevékenység szervezése, valamint a sporttevékenység feltételeinek megteremtése, ennek érdekében heti rendszerességgel edzések szervezése, tartása. Az Egyesület tagjai számára rendszeres testgyakorlási lehetőség feltételeinek biztosítása, közösségszervezés, versenylehetőségek szervezése. (Főtevékenység: TEÁOR 9312 Sportegyesületi tevékenység)

EDZÉSEK:

A gyermekek edzései hétfőn és csütörtökön 16-18-ig edzői irányítással, 
a felnőttek edzése szintén hétfőn és csütörtökön 18-20 óráig a Prohászka Ottokár Gimnázium konditermében. 
Az edzésekre a helyszínen vagy a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet jelentkezni.

A BAASE Bank Számlaszáma: OTP:11742348-20022277, melyre várják a vállalkozók és magánszemélyek támogatását.

 


Kedves Budakesziek!


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a  Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Sportegyesület  jogosulttá vált az 1%-os személyi jövedelemadó  felajánlások fogadására!

Kérjük, ha szeret pingpongozni városunkban, mindenképpen rendelkezzen adója  1%-ról egyesületünk javára, akár a NAV, akár 
a munkahelye, akár  Ön készíti az  adóbevallást.

Egyesületünk biztonságos működéséhez feltétlenül szükséges a személyi jövedelem adó 1% -a is. Kérjük, ügyeljen rá, hogy nyilatkozatát határidőben tegye meg. Előre is köszönjük!

Ha egyetért céljainkkal, a rendelkező nyilatkozatát a következő adatok alapján töltse ki:

Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Sportegyesület

2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Adóazonosító szám: 18728471-1-13

Köszönettel: BAASE elnöksége

BALU SPORTEGYESÜLET

1038 Budapest, Rókahegyi út 52.

A Balu Sport Egyesület az idei évtől jogosulttá vált az 1%-os személyi jövedelemadó  felajánlások fogadására. Ez számunkra újabb lehetőséget jelent a fejlődésre, a hozzánk járó úszó, öttusázó és röplabdázó gyermekek edzéslehetőségeinek bővítésére, jobbá tételére.

Amennyiben ilyen célra szívesen ajánlaná fel személyi jövedelemadójának 1 százalékát, akkor kérjük, hogy rendelkező nyilatkozatát a következő adatok alapján töltse ki:

BALU Sport Egyesület

1038 Budapest, Rókahegyi út 52.

Adóazonosító szám: 18117644-1-41

Köszönettel:

BALU SE - BALUSWIM

 

BUDAKESZI KEMPO ISKOLA SPORTEGYESÜLET

 

Az egyesület célja:  a KEMPO és azon belül a kempo stílus irányzatának minősülő MMA (Mixed Martial Arts), mint összetett harcművészeti verseny-és szabadidősport népszerűsítése, fejlesztése Budakeszin és vonzáskörzetében, továbbá a verseny és tömegsport iránti igények kielégítse.

Tevékenysége: Tagjainak a sporttevékenység folytatásához szükséges eszközök beszerzéséhez anyagi hozzájárulás, valamint erkölcsi támogatás nyújtása, versenyek rendezése, továbbá az azokkal kapcsolatos rendezvények szervezése és bonyolítása, egyúttal annak a filozófiának a terjesztése, amelyet a fenti harcművészeti ágak, mint sportág és mint életmód meghatároz más, elsődlegesen sporttal foglalkozó szervezetek és a sportegyesület közötti együttműködés szervezése,illetve külföldi és nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás.

EDZÉSEK:

MESTER:     Szilágyi András  4. dan

HELYSZÍN: Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium Sportcsarnok

Budakeszi, Széchenyi utca 141.

IDŐPONT:   kedden és csütörtökön 17:30-19-ig

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tel:  +36 20 533 3923 ; +36 30 475 9386

E-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Facebook: Budakeszi Kempo Iskola

A II. Budakeszi Kempo Kupa 2017. május 20-án kerül megrendezésre, melyre várják a vállalkozók és magánszemélyek támogatását.

 

A BKI SE Bank Számlaszáma: Gránit Bank: 12100011-17793304

 

VIADAL SPORTEGYESÜLET

 

A Viadal SE Budakeszi sportéletében közel 30 éve aktívan részt vesz. Fő profilunk a műanyagpályás síoktatás. Kiváló, gyermekbarát szakemberekkel, síoktatók és testnevelők vezetésével műanyag sípályán tartunk edzéseket hétvégén, havas sí táborokat vezetünk Ausztriában, koordinációt fejlesztő nyári táborokat, egészségmegőrző kirándulásokat, családi- és közösségépítő programokat szervezünk. Egyesületünkben gyermekek és felnőttek, kezdők és versenyzők sportolnak. Az utánpótlás nevelés ügyét is szívünkön viseljük. A Magyar Sí Szövetségnek és a Síoktatók Magyarországi Szövetségének is tagjai vagyunk. A városi sporteseményeket is támogatjuk. Gyermeknapi akadálypályánk, a Kihívás Napján szervezett sportjátékaink nagy népszerűségnek örvendenek. Hagyományos Mikulás túránk évek óta egyre látogatottabb. Városunk szépítését, környezetünk gondozását és a környezettudatosságra nevelést fontos feladatunknak tartjuk. Színes programokkal szólítjuk meg a sportolni vágyó családokat. Decemberi Sínapunkat, márciusi Viadal Kupánkat is szíves figyelmükbe ajánljuk.

Viadal Sport Egyesület

honlapunk: www.viadalse.hu

2092 Budakeszi, Szél utca 39.

Vezetőség:  Hellner Péter és Szabó Kinga

Adószámunk:  19171621-1-13

Télen, nyáron, ősszel, tavasszal mozogj a szabadban!

MINDIG SPORTOLHATSZ VELÜNK!     SÍ-HÓÓÓ!  SÍ-HÓÓÓ!

 

A Viadal SE / Virágvölgy Síiskola éves programja 2017-18.

2017. október 1.VASÁRN.

15:00

Beiratkozás a Kossuth L. utca végén, a sípályánál,  csoport választás, játék
Az ünnepi síszezon meghirdetése: 30 éves a VIADAL SPORT EGYESÜLET

2017. október 7. szombat

09:00

Védd a természetet! KINCSKERESŐ túra az erdőben, nyílt nap délelőtt

2017. október 8. vasárnap

09:00

Szárazedzés csoportonként  9, fél 11, 14 órai kezdéssel

2017.október 14. szombat 09:00 NYÍLT közös szárazedzés délelőtt, akadálypálya, koordinációt fejlesztő játékok

2017. október 15. vasárnap

09:00 Szárazedzés csoportonként  9, fél 11, 14 órai kezdéssel

2017. október 21.22.

09:00

Szárazedzés csoportonként. Októberben végezzük a sífelszerelések ellenőrzését.

2017. október 28.szombat

09:00

Műanyag sípálya lerakása. A sípálya lerakáshoz gereblyét hozzatok magatokkal! Edzést nem tartunk és ebédről gondoskodunk: gulyásparti lesz. Felszerelés vásárlási lehetőséget is szervezünk. Ha van kinőtt és eladásra szánt sí szerelésetek, azt is hozzátok magatokkal, mert itt a házi börzén egymás között elcserélhetitek, eladhatjátok!

2017. október 29. vasárnap

Utolsó szárazedzés

2017. november 4.szombat

Első edzés a műanyag sípályán

2017. december 2. szombat

Mikuláskereső túra

2017. december 10.vasárnap

14:00

Sínap - bemutatóval. A hagyományoknak megfelelően a csoportok együtt síelnek délután. A délelőtti edzések elmaradnak. Teáról mi gondoskodunk, sütit hozzatok!

2017. december 16.17.

14:00

Edzések csoportonként

2017. dec. 23 – tól

Téli szünet, sí táborok, versenyzők felkészítése havon

2018. január 6.szombat

Szünet utáni első edzés csoportonként

2018. február 10.szombat

Sí–farsang (edzések keretében)

2018. március 24.szombat

14:00

Ünnepi Viadal Kupa – Síverseny a műanyag pályán, éremeső, KIÁLLÍTÁS, torta

2018. március 25.vasárnap

09:00

Műanyag sípálya felszedése, gulyásparti

2018. március 31.szombat

09:00

Közös bringázás

 

 

 

További részletekről felvilágosítást ad Hellner Péter vezetőedző:  06 (23) 450–179 vagy a 06 (30) 606–8357

NYÁRI SPORT TÁBOR VÉRTESBOGLÁRON AUGUSZTUSBAN futás, úszás, csúszdázás, falmászás, korcsolyázás, lovaglás, számháború, kemencében sütés, kézműves foglalkozás, kincskeresés, mesés élmények! Nézzétek a Facebookon feltett  Viadal csoport nyári tábor képeket!

 

NYÍLT NAPOK A VIADAL SPORT EGYESÜLETBEN

MEGHÍVÓ

A 2017-18-as síszezonban ünnepeljük a VIADAL SPORT EGYESÜLET alakulásának 30. évfordulóját.

Ünnepi programsorozattal készülünk.

Budakeszi sportkedvelő lakosait szeretettel várjuk két nyílt programra. Elsősorban nagycsoportos óvódásokat és kisiskolásokat/ alsó tagozatos diákokat hívunk két rendezvényünkre:

Október 7-én, szombaton 9 órakor indulunk KINCSKERESŐ TÚRÁNKRA a sípályától. Jelmondatunk: Legyél Te is természettudatos! Védd a természetet!

Október 14-én, szombaton 9 órakor NYÍLT SZÁRAZEDZÉSEN vehettek részt. Akadálypályáink fejlesztik a mozgáskoordinációtokat, a gyorsaságot, az egyensúlyérzéketeket. A sok játékos feladat szuper élményt nyújt!

Mindkét alkalommal edzőcipőben, tréningruhában várjuk a sportszerető gyerekeket a Viadal SE sípályánál, a Kossuth Lajos utca végén. A nyílt programok 9-11óráig tartanak.

A VIADAL SPORT EGYESÜLET  Budakeszi sportéletének egyik mozgatórugója. Műanyagpályán síoktatásra, hétvégi edzésekre, havas sí táborokba, mozgáskompetenciát fejlesztő nyári táborba várjuk a sportolni vágyó gyermekeket.

Nálunk ősszel, télen , tavasszal, nyáron sportolhattok!!! GYERTEK!

 

Köszönjük a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlását!

A VIADAL SPORT EGYESÜLET / adószám: 19171621-1-13 / tisztelettel megköszöni minden adakozó támogatójának a 2016.évi személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlását.   Az összeg felhasználásáról a közgyűlés döntött.

Sportbarátaink nagylelkű támogatását gyermekek díjazására, fennállásunk 30. évfordulójára tervezett ünnepi programjainkra, versenyzőink nevezési díjaira, parkoló-díj kifizetésére fordítjuk.

Hálásan köszönjük, hogy egyesületünket megtisztelték anyagi és erkölcsi támogatásukkal!

Tisztelettel : a VIADAL SPORT EGYESÜLET VEZETŐSÉGE

A SÍSPORT SZERELMESEIT AZ ÜNNEPI SZEZONBAN IS ÖRÖMMEL VÁRJUK EDZÉSEINKRE BUDAKESZI MŰANYAG TANSÍPÁLYÁNKON. SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÜKBE HAVAS SÍTÁBORAINKAT, NYÁRI KOORDINÁCIÓS TÁBORUNKAT!